Healthy Active Lifestyle Coaches Dirk & Katleen

Bewegen & Sporten

Vida Sana begeleidt iedereen naar snellere recuperatie en optimale prestaties. Of je nu individueel aan sport doet of als team, als recreatiesporter of in competitie. Wij coachen je naar een gezondere actieve levensstijl via onderstaande pijlers.

Kies één of meerdere pijlers voor meer informatie.

Fitclub

Een gezonde, actieve levensstijl is voor iedereen anders. In onze fitclubs ondersteunen en motiveren we jou, ongeacht op welk niveau je start. Je zal er versteld van staan hoe snel je resultaat boekt en dat is meteen ook de beste drive om iedere keer opnieuw het beste van jezelf te geven.

Sportvoeding

Sport je regelmatig, dan moet zorgen dat je lichaam voldoende recupereert tijdens en na iedere inspanning. Sport je intensief, dan moet zorgen dat je ook voldoende bouwstenen aan je lichaam geeft om spiermassa op te bouwen. We begeleiden je individueel, volgens je verwachtingen en de intensiteit waarmee je sport.

Sportsupplementen

Voedingssupplementen zijn gezonde stoffen zoals vitaminen en mineralen die je extra inneemt naast je normale voeding. Op deze manier kan je tekorten, die je kan oplopen door intensieve inspanningen, voorkomen. Daarnaast kan je ook reserves opbouwen voor een volgende training of wedstrijd en bevorder je de herstelperiode ongeacht de sporttak die je beoefent. Afhankelijk van de intensiteit en kwantiteit wordt elke sporter individueel begeleid.

Contacteer ons voor meer informatie

Je kan ons contacteren door dit formulier in te vullen wanneer je meer informatie wenst over één van bovenstaande pijlers.
Naam:*
E-mail:*
Telefoon of gsm:*
-
Waarover wil jij graag meer informatie?*
Bericht:
Wat is het beste moment om u te contacteren?
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.